Fabrikanten en invoerders

Fabrikanten en invoerders

Toegang tot gegevens en nauwkeurige en volledige informatie is essentieel bij het beheer van de levenscyclus van uw voertuigen – van het ontwerp tot de verkoop en de tweedehandsverkoop. Onze gegevens zijn de meest volledige op de markt. Ze zijn niet alleen aanwezig in onze eigen producten maar ze kunnen ook geïntegreerd worden in uw systemen, producten en online applicaties. Zo hebt u toegang tot betrouwbare informatie waarop u uw commerciële beslissingen kunt baseren. Onze data kunnen onder andere configurators, beoordelingssystemen en webapplicaties voeden.

Garanderen dat een nieuw voertuig de beste restwaarde heeft na zijn lancering en tijdens zijn volledige levensduur is essentieel, zowel voor u als voor uw commerciële partners. De CarToMarket-analyses werden speciaal ontwikkeld om u daarbij te helpen. Ze evalueren de belangrijkste succesfactoren, voeren nauwkeurige analyses uit en geven aanbevelingen om de restwaarde van een voertuig voor en tijdens zijn levenscyclus te optimaliseren.

Wij lanceren een volledige reeks innovatieve producten, op basis van een nieuwe methodologie voor waardebepaling. U en uw verdelers krijgen toegang tot meer informatie en meer advies. Deze nieuwe producten bieden u de meest nauwkeurige en meest actuele publicatieprijs voor uw regio. Ze leveren u essentiële informatie over de markt, zoals het aantal andere gepubliceerde voertuigen, sinds wanneer en welke prijswijzigingen doorgevoerd werden. Ze helpen u preciezere beslissingen te nemen op basis van betere informatie. Ze helpen uw dealers beter, sneller en met grotere marges te verkopen.

Onze fabrikant producten

 • CarToMarket-Analyse

  Optimaliseer het potentieel van een voertuig op de tweedehandsmarkt voor u een voertuig op de markt lanceert

  Meer weten ?
  CarToMarket-Analyse image
 • Radar

  Radar – Beter Verkoopsresultaten door betere prijzen

  Meer weten ?
  Radar image
 • EurotaxNet

  Snelle, eenvoudige en nauwkeurige waardebepalingen

  Meer weten ?
  EurotaxNet image
 • ReforecastService

  Iedere dag de waarde van uw wagenpark kennen

  Meer weten ?
  ReforecastService image
 • CarCostExpert

  Een totaalvisie op uw exploitatiekosten

  Meer weten ?
  CarCostExpert image
 • IDD Prijsgegevens en specificaties

  Complete autogegevens

  Meer weten ?
  IDD Prijsgegevens en specificaties image