Dealers - Garagehouders

Dealers / Garagehouders

De juiste prijs van een tweedehandsvoertuig bepalen kan het verschil maken tussen winst en verlies, groei en achteruitgang. De prijs voor eenzelfde tweedehandsvoertuig kan echter sterk variëren in functie van de dealer: sommigen overschatten het voertuig, anderen onderschatten het. Uiteindelijk blijven de voertuigen te lang staan, wat leidt tot inkomstenderving (u zou er in dezelfde periode twee verkocht kunnen hebben) of worden ze verkocht met een te kleine marge om voldoende winst te genereren.

Dit is bijzonder belangrijk in een periode waar de traditionele inkomstenbronnen, namelijk de verkoop van nieuwe voertuigen en service na verkoop, kleiner worden, zowel op het vlak van volumes als marges.

Wij lanceren een innovatief en nauwkeuriger systeem dat gebaseerd is op de gepubliceerde verkoopwaarden. Hierbij komen waardebepalingen op een andere manier tot stand. U krijgt meer informatie en een beter overzicht waardoor u professionelere transacties kunt afsluiten op basis van goede verkooppraktijken.

In die zin hebben wij een complete reeks innovatieve producten ontwikkeld, te beginnen met Spot VO en Radar. Ze leveren u de meest accurate en actuele publicatieprijs voor uw regio. Zo wordt voor u een concurrentievoordeel gerealiseerd door de bepaling van de beste prijs in vergelijking met andere voertuigen in uw lokale zone.

Onze Dealer producten

 • EurotaxNet

  Snelle, eenvoudige en nauwkeurige waardebepalingen

  Meer weten ?
  EurotaxNet image
 • Radar

  Radar – Beter Verkoopsresultaten door betere prijzen

  Meer weten ?
  Radar image
 • RepairEstimate

  De berekening van reparaties vergemakkelijken

  Meer weten ?
  RepairEstimate image