Onze gegevens

Wij lanceren een nieuw, innovatief en nauwkeuriger systeem dat gebaseerd is op de gepubliceerde verkoopwaarden. Dit systeem transformeert de manier waarop waardebepalingen tot stand komen. De automobielsector krijgt meer informatie en een beter overzicht.

In het hart van ons systeem bevinden zich onze specificatiegegevens waarmee de tweedehandsvoertuigen geïdentificeerd kunnen worden. Met meer dan 90 000 modellen op de markt is beschikken over correcte specificaties en een voldoende groot datavolume essentieel. Onze identificatiegegevens voor voertuigen zijn verreweg de meest volledige gegevens die momenteel beschikbaar zijn.

Onze verkoopwaarden zijn niet het resultaat van een gemiddelde of van onze indrukken maar worden gegenereerd op basis van meer dan 550 000 observaties van transacties die jaarlijks uitgevoerd worden. Na de verwerking kunnen wij de recentste schatting geven. De waarden die hier uit voortvloeien zijn:

  • Preciezer. Ze weerspiegelen wat er echt gebeurt op de hedendaagse markt.
  • Bruikbaarder. Ze geven onmiddellijk de dagelijkse en regionale waarden met de dagelijkse spot price voor ieder voertuig in uw zone.
  • Transparanter. Ze zijn duidelijker en garanderen een betere marktanalyse.